×

Historien om miljøvennlige papirbæreposer og markedets beste priser, eller hvorfor vi garanterer deg minst 10 % lavere pris på det du betaler for papirbæreposene dine i dag. Vi kaller det Åpen bok…

Åpen bok betyr rett og slett at både du og vi spiller med åpne kort. I praksis betyr det at du forteller oss hva du betaler for papirbæreposene dine i dag og vi gir deg en pris som er garantert 10 % lavere enn den prisen du oppgir og kan dokumentere. Justerer du litt på formater og papirkvaliteter og samkjører flere av størrelsene dine, kan du kanskje oppnå både 15 og 20 % lavere priser enn de prisene du har i dag. Gi oss prisene dine og vi lover deg en betydelig kostnadsbesparelse totalt.

Hvordan klarer vi å gi deg en lavere pris? Gjennom omfattende investeringer på flere titalls millioner kroner i nytt og moderne produksjonsutstyr og innkjøp av papir i store volumer samt effektive produksjons- og logistikkløsninger, tar vi hånd om produksjon av papirbæreposene dine fra A til Å og kan tilby deg en god kvalitet og miljøvennlige papirbæreposer til markedets absolutt laveste priser!

Hvor mye du sparer? Du kan enkelt regne ut hvor mye du sparer ved å trekke fra 10, 15 eller 20 prosent på prisene du betaler i dag. Kjøper du papirbæreposer for f eks 5 millioner kroner sparer du minst en halv million. Kjøper du for 10 millioner har du en hel million kroner du kan bruke på mer miljøvennlige papirbæreposer eller annet markedsmateriell.

 

BILLIG. ENKELT. TRYGT.

  PRISGARANTI
Media 1 leverer papirbæreposer gjennom Åpen bok forhandlinger
basert på
dokumenterte tilbudspriser, trykkspesifikasjoner
og produksjoner godkjent av begge parter.
  KVALITETSGARANTI
Media 1 etterstreber å opprettholde samme kvalitetsnivå for
produksjon av alle papirbæreposer
 som leveres i henhold
til inngått avtale.
 
LEVERINGSGARANTI
Media 1 leverer papirbæreposer i henhold til oppsatt
og avtalt
produksjonsplan.

SALGSBETINGELSER

Salgs- og leveringsvilkår i henhold til Media 1 Norge AS standard samarbeidsavtale samt salgs- og leveringsbestemmelser
for den grafiske bransje.

Send oss gjerne dine spesifikasjoner i dag, så gir vi deg en svært konkurransedyktig pris. Klikk her