×

Øk salg og skap nye leads med online e-avis

La kundene dine handle direkte fra kundeavisene eller varekatalogene dine. Mens de sitter hjemme i sin egen sofa.

Gjør det enkelt. Presenter hva du vil selge, la kunden klikke og handle direkte på nett. Legg inn link via «handlekurvsymbol» ved siden av produktet du vil selge.

Legg igjen linker til abonnement på nyhetsbrev slik at du kan sende epost eller SMS neste gang det kommer ut en ny kundeavis.

Publiser på fastsatt dato og til fastsatt klokkeslett. Helt automatisk.

Egen, integrert kassepunktløsning gjør det enkelt for kundene å handle. Helt trygt, som i en hvilken som helst nettbutikk

 


Slik får du mer ut av kundeavisen din


• E-avis er perfekt til digital publisering av kundeaviser, brosjyrer, kataloger og flyveblad.

 Gjør publikasjonene dine tilgjengelige på PC, nettbrett og mobil i riktig format og er enkel å bla i. Du kan selv bestemme start- og sluttdato for når publiseringen skal skje.

Bruk din egen nettadresse med ditt eget firmanavn som f.eks. http://kundeavis.dittfirma.no

• Legg inn video, animasjon eller lyd for å forsterke budskapet. Link til alle sider internt i publikasjonen og til alle websider som fins.

Lag din egen innholdsfortegnelse med linker direkte til innholdet det henvises til. Samle mange publikasjoner i samme kategori i en egen innholdsmappe. Du kan også lage arkivfunksjon for å ta vare på eldre publikasjoner.

Skap oppmerksomhet om spesielle temaer ved hjelp av popups. Link internt i publikasjonen, til andre publikasjoner eller til eksterne websider.

• Full oversikt og statistikker over antall lesere og når publikasjonene leses. Se hva leserne har klikket på og hvilke produkter som skaper interesse. Kan også integreres via Facebook, Adform eller Sleeknote. Forberedt for SEO.

Har du nettbutikk kan du linke usynlig fra publikasjonen til nettbutikken. Du kan også la kunder handle direkte fra publikasjonen via en egen shop-løsning og deretter bestille og betale i din egen nettbutikk.

Markedsfør publikasjonen ved hjelp av miniblader (forminsket utgave av publikasjonen) på digitalutgaven til lokalavisene der du har utsalg. Bruk linker og/eller QR-koder på egne websider i epostutsendelser og i nyhetsbrev. Del publikasjonen via sosiale medier.

• Et fantastisk hjelpemiddel i innholdsmarkedsføringen.

Send oss gjerne en pdf-fil via Filemail, så lager vi en kostnadsfri test for deg.