Søk

Hvordan opprettholde interessen for bloggen din?

Du må være relevant og oppdatert. Hele tiden komme med nyheter. Det innebærer at du må følge med på hva som skjer. Les andres blogger. Søk på nettet. Snakk med fagpersoner innen det temaet du har valgt. Eneste muligheten du har for ”å holde på trykket” i bloggen din er å være relevant, interessant og oppdatert!

Lag deg en realistisk målsetting
De fleste målsettingene er nesten uoppnåelige. Av og til må du sette deg ned og tenke deg om og vurdere om det i det hele tatt er mulig å oppnå det du har tenkt deg. Er det ikke mulig må du lage en ny målsetting med mer realisme i. Men målsettingen må fungere som en motivasjon for deg til å holde på videre. Påminn deg stadig om hva som er målet ditt. Som blogger er det du som er ansvarlig for å holde trykket oppe! Målsettingene dine må samsvare med ambisjonsnivået ditt. Du blir ikke ”bransjens beste blogger” ved å sende et innlegg annenhver måned. Da har folk glemt deg i mellomtiden. Orker du ikke blogge selv, sørg for å få andre til å overta stafettpinnen. Det viktigste er at du er ærlig mot deg selv. Har du nok tid og ambisjoner til å bli ”bransjens beste blogger” må du sette av tilstrekkelig med tid til å gjøre jobben som kreves. Hvis ikke må du bare glemme det! Tenk stort – da oppnår du noe stort. Tenker du smått blir resultatet det også! Negative tanker er skumle Det tar tid å bygge en blogg. Mye mer tid enn du trodde da du startet. Her er det ikke mulig å se resultater de første ukene. Det er da mange gir opp. Slike tanker må du sørge for å jage på dør så raskt som mulig. Ja, det tar tid og det er vanskelig. Men gir du opp skjer det ingenting. Da er alt arbeidet forgjeves. Vinnerne er de som tenker positivt og som ikke graver seg ned etter et nederlag. Du taper ikke krigen selv om du taper et slag. Det er bare å fortsette! Tenk positivt og vær realistisk. Lær av feilene dine, men ikke grav deg ned sammen med dem!

Lag din egen flaks
For å lykkes er det en fordel med litt flaks. Derfor må du sørge for at du får det med å lage din egen. Det får du gjennom å definere realistiske mål, planlegge hvordan du skal nå dem og deretter implementere planen din. Resten er bare en jobb! Når jobben er gjort har du garantert oppnådd den flaksen du søkte etter. Skal du lykkes med blogging er verken læring, kunnskap, kunst, bakgrunnsfarger, bildevalg eller teknologi viktig i det hele tatt. Det absolutt viktigste er utholdenhet. Er du utholdene nok er det ingenting i veien for at du en dag blir ”den beste bloggeren i bransjen”!

Har du noen enda bedre tips til oss? Skriv kommentar!


ToppBlogg

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

 

 

Se hva andre blogger om:

Blogging as a Marketing Tool | SuccessCREEations, Inc. - If you are a professional, a manager, or a business owner you probably should take a look at adding blogging to your marketing portfolio. . ...

Følg oss:
homedonkey.com homedonkey.com
homedonkey.com

rss
Skriv kommentar